Boudewijn Schrik is een zang- en dramacoach, regisseur, componist, zanger, tekstdichter en presentator met ruim 25 jaar ervaring in het theater-, televisie- en filmvak.

Eerder:
Hij speelde in muziek theatervoorstellingen van Studio Zon (vroegere popformatie BRAAK) de producties "Met kind bekleed" en "GAZ" met o.a. Hans Kosterman, Han Bennink en Theo Mackaay (ontwerper Gouden Kalf). Hij nam deel aan het Amsterdams Kleinkunst Festival, het KRO kleinkunstfestival, regisseerde en presenteerde radio en tv programma's waaronder het in
de jaren negentig uitgezonden cultuur magazine "voetlicht" in opdracht van het toenmalige ministerie van WVC en Theaterbon Nederland. Hij werkte mee aan programma's van de KRO, VPRO en RTL4. Verder verleende hij zijn medewerking als begeleidend regisseur aan afstudeeropdrachten van o.a. de Filmacademie, HKU en HKE.

Recentelijker:
Naast het maken en regisseren van diverse theater, film en elevisieprodukties, zong en acteerde Boudewijn in de afgelopen jaren in diverse muziektheater produkties, maakte diverse Nederlands- en Engelstalige cd's in eigen beheer. Daarnaast was hij te zien in de Nederlandse tv/dvd film "Sinterklaas en het uur van de waarheid" waar hij naast het co-regisseurschap ook een rol vertolkte en samen met Hetty Heyting alias "Tante Til" (
kloddertje roze hieeeeer) het eindtitel nummer zong. De periode daarop volgend werte hij als co-regisseur mee aan de bioscoopfilm "Sinterklaas en het geheim van het grote boek".
Deze film heeft meer dan 300.000 bezoekers naar de bioscopen getrokken en diverse filmprijzen behaalt. Tevens regisseerde Boudewijn filmprojecten voor o.a. de KLM, Diabetesvereniging Nederland en Reedbusiness Elzevier waarvoor hij ook de scripts heeft geschreven.

Verder coacht hij naast zijn filmwerk zangers en acteurs, is hij muzikale repetitor van musical opleidingen en regisseert hij theatergroep Xprezzie.

Boudewijn is vermeld op IMDb.
klik op het logo om IMDb melding te lezen
Luister naar een compilatie van verschillende nummers gezongen door Boudewijn Schrik
klik start
Disclaimer
Copyright